Tiistaina Leijonat-vahti Harri Säteri pelasi harvinaisen nollapelin Ruotsin vieraana, kun Suomi kukisti rakkaan naapurinsa maalein 2-0. Keskiviikkona ilman takaiskuosumia jäi puolestaan Emil Larmi (kuvassa), jolle oli suotu torjuntavastuu 3-0 lukemiin päättyneessä kamppailussa.

Siis kaksi ottelua Ruotsia vastaan peräkkäisinä päivinä, molemmat vieraalla maaperällä Linköpingissä ja kaksi voittoa puhtaasti yhteismaalein 5-0! Harvinaista herkkua, mutta luo uskoa ensi kuussa Tshekissä pelattavaan MM-lopputurnaukseen.

Keskiviikon ottelun ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa erässä Leijonien maalintekijöinä kunnostautuivat Hannes Björninen ajassa 29.14 sekä Markus Nurmi kellon näyttäessä 35.11. Loppulukemat viimeisteli Tobias Winberg kolmannessa erässä ajassa 58.09.

Ensi viikolla Leijonat osallistuu Tshekissä pelattavaan EHT-turnaukseen. Silloin Jukka Jalosen miehistöön liittyy mukaan ainakin MM-kisapaikkaa varten näyttöjä antava Jesse Puljujärvi.