Jääkiekon SM-liigassa ensi kaudella pelaava Kiekko-Espoo on tehnyt uusia pelaajasopimuksia. Kasassa on nyt yhteensä 23 pelaajasopimusta.

Esimerkiksi Tomi Sallinen, Ville Lajunen, Matti Järvinen, Kasper Kotkansalo ja Joni Ikonen ovat paluumuuttajia. Muun muassa Miro Keskitalo, Arttu Tuomaala ja Janne Hämäläinen jatkavat Mestiksen joukkueesta. Nuorta voimaa tuovat Petteri Rimpinen ja Tuomas Suoniemi. Ulkomailta tulevat Joachim Rohdin, Arvid Degerstedt, Marcus Hellgren ja Thomas Koch.

Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttunen kertoi X:ssä, että uusi maalivahti Hellgren tienaa Espoossa 70 000 euroa nettona. Seura tavoitteli ensisijaisesti maalilleen Mikko Koskista. Hän päätti lopettaa uransa.

– Taustatöitä on tehty jo pitkään, mutta hieman kesti ennen kuin päästiin kunnolla hommiin. Kokeneen Jukka Holtarin saaminen mukaan tiimin on ollut iso juttu. Lyhyessä ajassa olemme päässeet hyvään tilanteeseen joukkueen rakennuksen osalta ja nyt seuraamme rauhassa tilannetta jatkon suhteen. Olen tyytyväinen tilanteeseen jossa olemme nyt. Joukkue on monipuolinen ja olemme saaneet pelaajia meille, jolle seura merkitsee paljon ja se on näkynyt heti ensi askelista lähtien, kommentoi  Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits seuran verkkosivuilla.