Jääkiekon Mestiksen Jokereiden organisaatiossa tapahtuu muutoksia. Jokerit Helsinki Oy:n toimitusjohtajana noin vuoden toiminut Antti-Jussi Niemi jättää tehtävänsä. Hän jatkaa helsinkiläisseuran neuvonantajaryhmässä.

– Tämä on ollut mahtava vuosi, jonka aikana on tullut paljon oppia, kohtaamisia ja muistoja. Iso kiitos näistä kuuluu kaikille faneille, yhteistyökumppaneille ja koko jokeriyhteisölle. Olette ehdottomasti olleet parasta tässä työssä. Uskon ja luotan, että Jokereilla on edessään mahtava tulevaisuus, Niemi kommentoi tiedotteessa.

Niemi siirtyy syksyllä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys Wulff Worksin osakkaaksi.

– Haluamme kiittää AJ:ta kuluneesta vuodesta, hänen johtajuudestaan ja hyvästä työstä Jokereiden eteen. Olemme erittäin iloisia, että hän saa uuden hienon mahdollisuuden edetä urallaan pääsemällä osakkaaksi hyvin tuntemansa toimialan yhtiöön, sanoo Jokerit Helsinki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Saarni tiedotteessa.

Jokereissa pitkään työskennellyt Iiro Keurulainen ei jatka myöskään seurassa. Hän työskenteli seurassa ensin tiedottajana ja myöhemmin viestintäpäällikkönä.