Dallas Stars ei pystynyt toista kertaa voittamaan Oilersia heidän kotikaukalossaan. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatussa ottelussa Dallas kaatui lukemin 5-2. Ottelun suurin sankari oli peräti kolme maalia alustanut supertähti Connor McDavid (kuvassa oikealla).

Dallas aloitti ottelun vahvasti ja meni reilu viiden minuutin pelin jälkeen 2-0 johtoon. Jälkimmäisen maalin teki Esa Lindell ja syötti Miro Heiskanen. Oilers tuli kuitenkin tasoihin vielä ensimmäisessä erässä ja ohi toisessa. Ensin Mattias Janmark teki alivoimalla lukemiksi 3-2 ja sitten Leon Draisaitl (kuvassa vasemmalla) rikkoi oman hiljaiselonsa tekemällä 4-2. Ottelun loppulukemat 5-2 syntyivät tyhjään maaliin.

Connor McDavid alusti ottelussa kolme maalia ja nosti oman syöttöjen määränsä pudotuspeleissä huimaan lukemaan 24. Samalla hän nousi myös pudotuspelien pistepörssin kärkeen ohi Draisaitlin. McDavidilla on nyt kasassa tehot 4+24=28 ja saksalaisella seurakaverilla 10+16=26. Yhden maalin ottelussa tehnyt tehopakki Evan Bouchard on kerännyt 23 tehopistettä.

Karavaani matkustaa seuraavaksi Dallasiin. Otteluvoitot ovat 2-2.