Pittsburgh Penguinsin Jesse Puljujärvi viimeisteli näyttävän maalin, kun Pittsburgh väänsi 6-5 -jatkoaikavoiton Buffalo Sabresista keskiviikkona.

Puljujärven osalta ottelun kohokohta nähtiin toisen erän lopulla. Vauhdilla maalille viilettänyt Puljujärvi nosti kiekon rystyltä todella kylmähermoisesti Buffalon maalivahdin Ukko-Pekka Luukkosen taakse.

Puljujärvelle taputettiin maalin jälkeen seisaaltaan. Olihan osuma todella näyttävä.

Puljujärvellä on nyt koossa neljästä ottelusta tehot 1+2. Hän sai yhdessä ottelussa katsomokomennuksen, johon reagoi seuraavassa ottelussa vakuuttavast.

Ottelun ratkaisijaksi nousi ikinuori Sidney Crosby. Hän iski voittoniitin maalin kulmalta, kun jatkoaikaa oli pelattu vajaat kaksi minuuttia.

Crosby saalisti myös kaksi syöttöpistettä. Hän rikkoikin ottelussa 1600 NHL-tehopisteen rajan historian kymmenentenä pelaajana. Hänellä on nyt koossa 1602 (593+1009) tehopistettä 1277 NHL-ottelusta.

Katso Puljujärven kylmähermoinen rystyosuma alta. Mikäli selaimesi ei näytä videota, näet sen tästä.