Dallas Starsin Miro Heiskanen (kuvassa) loisti maanantaina, kun joukkue voitti Colorado Avalanchen 5–1 NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Sarja on nyt Starsille jo 3–1.

Heiskanen pelasi tuttuun tyyliin isot minuutit. Hän nakutti myös komeat tehot 1+2.

Starsia tarkkaan seuraava NHL-toimittaja Bruce LeVine esitti ottelun jälkeen X:ssä oman mielipiteensä Heiskasesta. Asiantuntijan mielestä Heiskanen ei saa tarpeeksi kehuja.

Cale Makar oli ensimmäisen ottelun paras pelaaja ja sai kaikki ansaitsemansa kehut sen esityksen jälkeen. Miro Heiskanen on sen jälkeen saanut kasaan kuusi pistettä, on kolme maalia plussalla ja pelaa yli 25 minuuttia ottelussa. Lahjakas suomalainen ansaitsee kunnioitusta siitä, mitä hän tekee joka ilta.

Julkaisua kommentoineet olivat samoilla linjoilla. Heidän mielestään “kansallinen media” ei osaa arvosta Heiskasta.

Yön toisessa ottelussa Carolina Hurricanes kukisti vieraskentällä New York Rangersin maalein 4-1 ja kavensi otteluvoitot lukemiin 2-3.