Jääkiekon SM-liigaseura TPS on tiedottanut uudesta pelaajasopimuksesta. Aidan Dudas jatkaa seurassa myös kaudella 2024–2025.

23-vuotias Dudas tuli Turkuun viime kaudella. Hän pelasi aiemmin AHL:n Ontario Reignissä, joka Los Angeles Kingsin farmiseura.

Dudas pelasi kohtuullisen debyyttikauden Suomessa. Hän iski 58 ottelussa tehot 13+14=27.

– Odotan innolla mahdollisuutta pelata jälleen Turussa tulevalla kaudella. Kannattajat tukivat meitä hienosti viime kaudella ja tunnelma viimeisissä kotiotteluissa oli uskomaton. Lähdimme rakentamaan joukkueen kanssa uutta kulttuuria ja on hienoa olla mukana tässä porukassa – odotukset tulevaa kautta kohtaan ovat korkealla, kommentoi pelaaja tiedotteessa.

TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen on sitä mieltä, että hyökkääjältä voidaan odottaa vielä enemmän.

– Tykkään Aidanista pelaajana ja on hienoa että hän jatkaa meillä. Kyseessä on nuori pelaaja, jolla on vielä paljon kehityspotentiaalia. Mielestäni hän tuli hienosti sisään joukkueeseen ensimmäisellä kaudellaan, ja toinen kausi tulee varmaan siinä mielessä olemaan helpompi hänelle että kyseessä on nyt tuttu ympäristö. Saadaan hänen jatkon myötä jatkuvuutta, mikä on hyvä asia. Hän tulee olemaan tärkeä osa meidän ensi kauden joukkuetta, arvioi Miettinen tiedotteessa.