SM-liigan Ässät ilmoitti jo nopeasti kauden päätyttyä, että Jere Härkälä ei jatka joukkueen päävalmentajana. Miehen päävalmentajasopimusta ei kuitenkaan purettu.

Maanantaina tuli muutos tuohon asiaan. Ässät astui ulos.

– Ässät ja Jere Härkälä ovat hyvässä yhteisymmärryksessä purkaneet Härkälän kevääseen 2025 asti ulottuneen päävalmentajasopimuksen, kertoi porilaisseura tiedotteessa.

TPS reagoi nopeasti. Turkulaisseura oli tehnyt sopimuksen Härkälän kanssa. Miehestä tulee TPS:n alle 20-vuotiaiden joukkueen uusi päävalmentaja. Valmennustiimin täydentävät Kasperi Honkala ja Miikka Järvenpää.

– Olen erittäin tyytyväinen tästä kokonaisuudesta. Meillä on nyt erittäin kokenut U20-valmennus – kokemusta löytyy monesta joukkueesta ja toimintaympäristöstä. Uskon että saamme sisään uusia ajatuksia ja ärsykkeitä niin seuralle kuin valmentajille ja näiden myötä luotua uuden kehittyvän ympäristön. Näemme että U20-joukkue on meille erittäin tärkeä – siellä nuoret pelaajamme jalostetaan Liigaan ja haluamme siksi tehdä merkittävän panostuksen sen eteen, TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama kommentoi tiedotteessa.