Jääkiekon SM-liigan Sport tiedotti perjantaina, että urheilujohtaja Herkko Koski jättää seuran. Asia on herättänyt paljon keskustelua.

Koski tuli seuraan vasta reilu vuosi sitten. Tiedotteessa kerrottiin, että sopimus purettiin “yhteisymmärryksessä”. Sportin toimitusjohtaja Jonne Kemppainen kiitti Koskea hänen tekemästään työstä.

– Haluan kiittää Herkkoa kaikesta hänen panoksestaan Vaasan Sportin eteen. Vaikka vuosi on lyhyt aika urheilussa, otti Sportin urheilutoiminta isoja kehitysaskeleita päättyneellä kaudella Kosken johdolla, sanoo toimitusjohtaja Jonne Kemppainen tiedotteessa.

– Tämä on ollut opettavainen ja antoisa matka, jonka aikana olen saanut kokea hienoja hetkiä ja tutustua uusiin ihmisiin ja kulttuuriin. Valitettavasti työssä jatkaminen ei ole tässä kohtaan enää mahdollista ja uudet henkilöt jatkavat tästä eteenpäin aloitettua kehitystyötä. Vaikka yhteistyö Sportin kanssa loppuu tässä kohtaa, uskon, että pienen hengähdystauon jälkeen jotain uutta ja mielenkiintoista tulee tilalle, sillä minulla on halua toimia jatkossakin vaativissa urheilutoiminnan kehittämistehtävissä, arvioi puolestaan Herkko Koski itse.

Fanit hämmästelivät ratkaisua. Alla osa kommenteista, jotka jaettiin X:ssä.

– Tamin sanoin “mä häpeän”

– Kummeli-sketsi…