Jääkiekon SM-liigaseura Lukko on hankkinut uuden maalivahdin. John Lethemon, 27, saapuu Raumalle yhden vuoden sopimuksella.

Lethemon pelasi viime kaudella pääosin ECHL-joukkue Toledo Walleyen riveissä. Hänet valittiin kaudella 2022–23 ECHL:n parhaaksi maalivahdiksi. Hän on päässyt kokeilemaan osaamistaan AHL:ssä Ontario Reignissä ja Grand Rapid Griffinssissä. 

– Juttelin Josh Kestnerin kanssa, joka kertoi minulle paljon tietoja kaupungista ja organisaatiosta. Hän kehui paljon Lukkoa ja antoi minulle hyvää tietoa siitä, miten asiat Raumalla toimivat. Lisäksi juttelin myös muiden pelaajien kanssa, joilla on kokemusta Liigasta. Kaikkien, joiden kanssa juttelin, sanoivat, Lukon olevan huippuorganisaatio ja Lukon kannattajien olevan erittäin intohimoisia, Lethemon kommentoi seuran tiedotteessa.

Lethemon paljasti keskustelleensa myös Lukon päävalmentajan Tomi Lämsän ja maalivahtivalmentajan Mikael Vuorion kanssa. 

– Suurin asia minulle oli puhua päävalmentaja Tomin ja maalivahtivalmentaja Mikaelin kanssa ja oppia organisaation kulttuurista, arvoista ja odotuksista jokaista kautta varten. Joukkueiden arvot ja odotukset vastaavat täydellisesti niitä odotuksia, joita minulla on itseäni kohtaan, Lethemon selvitti.