Jääkiekon SM-liigaseura Jukurit on tiedottanut uusista pelaajasopimuksista. Ludwig Persson, Juuso Arola ja Valtteri Koskela tulevat seuraan Mestiksen mestarista IPK:sta. Santeri Koskela siirtyy puolestaan JYP:stä Jukureihin.

Persson on nelikosta ehkä mielenkiintoisin. Hän on NHL-seura Washington Capitalsin sopimuspelaaja ja pelaa lainalla Jukureissa ensi kauden.

20-vuotias hyökkääjä loisti viime kaudella IPK:ssa. Hän iski runkosarjassa 48 ottelussa pisteet 10+45=55 ja teki 19 pudotuspeliottelussa tehot 8+11=19.

– Ludwig tulee Mikkeliin kehittymään pelaajana kokonaisvaltaisemmaksi. Hänen tavoitteensa ja päämääränsä on Pohjois-Amerikassa. Toivottavasti pystymme auttamaan häntä toteuttamaan ne, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi tiedotteessa.

Puolustaja Arola vahvistaa Jukureita 1+1-vuotisella sopimuksella. Puolustaja Valtteri Koskela ja hyökkääjä Santeri Koskela ovat molemmat tehneet kahden vuoden sopimuksen Jukurien kanssa.

– Veljekset ovat urallaan samassa tilanteessa, eli he saapuvat Mikkeliin hakemaan uuden ympäristön kautta nostetta uralleen. Vaikka he pelaavat eri pelipaikoilla, ovat he pelaajina samantyyppisiä: Molemmat ovat työteliäitä kahden suunnan pelaajia, joilla on kova motivaatio näyttää kykynsä, kommentoi Hakkarainen tiedotteessa.