Jääkiekon SM-liigaseura JYP:n viime kausi oli iso pettymys. Seuran puheenjohtaja Jukka Seppänen on nyt avannut viime kautta ja tulevaa Hurrikaanin Pyörteissä -ohjelmassa.

JYP:n urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen, joka ilmoitti jättävänsä pestinsä maaliskuussa, on saanut paljon kritiikkiä faneilta. Seppänen nosti haastattelussa esiin hieman erilaisen näkökulman asiaan.

– Annan tässä yhden konkreettisen esimerkin. Tämä ei ole kenenkään mustamaalaamista tai kenenkään syytä, mutta tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka se menee. Meillä oli sentteritarve. Yllätys yllätys myös seuran sisälläkin tiedostettiin, että meiltä puuttuu sentteri ja että Jarkko Malista ei ole hankittu ykkössentterin hommiin, aloitti Seppänen.

Vanhatalon Hannu skouttasi meille Nathan Schnarrin (kuvassa) lokakuussa ja antoi erittäin vahvan suosituksen, että hän uskoo tähän pelaajaan tosi paljon. Pelaaja oli saatavilla, ja Veke (Mikko Viitanen) oli samaa mieltä. Sanoin, että jos olette molemmat samaa mieltä, niin se käy. Ristolle (Korpela, JYP:n toimitusjohtaja) kävi. Valmennus katsoi pelaajan ja oli sitä mieltä, että se ei riitä meille ja että se on kolmosketjun sentteri. Ei olla kiinnostuneita. 

Jukka Rautakorpi oli tuossa vaiheessa JYP:n päävalmentaja. Hän sai lopulta potkut joulun alla 2023. Sen jälkeen alkoi JYP:n raju alamäki.

Schnarr siirtyi lokakuun alussa Pelicansin paitaan. Hän pelasi häikäisevän kauden ja teki 51 ottelussa jättitehot 18+32=50. Schnarr siirtyy tulevaksi kauden Jyväskylään.