Helsingin Jokerit kertoo tiedotteessaan tavoittelevansa kaudella 2024–25 Mestiksen mestaruutta ja Liiga-karsintojen voittoa.

– Liiga-paikka kaudelle 2025–26 on ollut tavoitteemme alusta asti. Olemme pitäneet siitä kiinni matkan varrella ja pidämme yhä. Sen pitää kuitenkin tapahtua niin, ettei Jokerien organisaation tulevaisuus vaarannu, sanoo puheenjohtaja Mikko Saarni tiedotteessa.

– Olen syvästi huolissani siitä, mihin suuntaan seurojen taloudet ovat menossa. Meidän pitää miettiä, onko Suomen kokoisessa maassa mahdollista pyörittää 16 joukkueen huippusarjaa, arvioi Saarni.

Jokerit Helsinki Oyn ja Jokerien fanituotemyynnistä vastaavan Ilmala Shops Oy:n ensimmäisen tilikauden liikevaihto oli n. 3,15 miljoonaa euroa. Juniorityötä Jokerit Helsinki Oy tuki noin 400 000 eurolla. Tilikausi oli voitollinen tuloksen ollessa noin 10 000 euroa.

Jokereista myönnettin, että esimerkiksi kumppanimyynti jätti vielä toivomisen varaa.

– Otan sen omalle vastuulleni. Vuosi sitten budjetoitiin kumppanimyyntiin enemmän. Toisaalta kun tulimme ulos kokonaisuuden kanssa 1.6., niin koko Suomihan meni kiinni juhannuksena. Moni myös varmasti halusi jäädä katsomaan, mitä tästä tulee, Saarni sanoo.