Leijonien toinen ottelu MM-kisoissa pelataan sunnuntaina. Koska kisat halutaan pitää jättikokoisina, mukana on myös Britannia, jossa jääkiekko on täydellinen marginaalilaji. Kisoissa britit kuitenkin ovat, joten heitä vastaan täytyy pelata.

Se on sitten eri asia, millainen trilleri on luvassa. Enemmän kysymys lienee siitä, millä marginaalilla Leijonat voittaa. Etenkin, kun maaleja ei tullut ensimmäistäkään Tshekkiä vastaan, ei normaalitilanteista eikä edes rankkareista. Nyt olisi sitten loistava sauma saada onnistumisen iloa monellekin pelaajalle.

Tämä on varmasti ajatus myös sen takana, että superjuniori ja otsikoita kerännyt Konsta Helenius pääsee irti. Harjoitusten perusteella Helenius tulee ykkösketjun sentteriksi Mikael Gralundin ja Valtteri Puustisen väliin. Ei huono ratkaisu Jukka Jaloselta, sillä entinen superjuniori itsekin, Granlund, voi hyvin antaa mainiota mentorointia vierellä. Eiköhän tähän tarinaan kuulu se, että Helenius tekee ottelussa pari maalia.

Leijonien muitakin ketjuja on rukattu harjoitusten perusteella. Kakkosketjussa hääräsivät Ahti Oksanen, Oliver Kapanen ja Jesse Puljujärvi. Kolmosessa olivat Jere Innala, Arttu Hyry ja Pekka Jormakka. Avausottelun ykkösessä pelannut Juha Jääskä on nelosketjussa Hannes Björnisen ja Iiro Pakarisen kanssa.

Suunnitellut puolustajaparit ovat Olli Määttä ja Mikko Lehtonen, Rasmus Rissanen ja Oliwer Kaski, Juuso Riikola ja Vili Saarijärvi sekä Veli-Matti Vittasmäki ja Jesper Mattila. Emil Larmi on tolppien välissä.

Suomen ja Britannian välinen jännitysnäytelmä on luvassa jo iltapäivän ratoksi. Ottelu alkaa kello 13.20.