Erik Riska, 34, päätti viime kauteen upean pelaajauransa. Peräti 15 kautta Sportin paidassa kiekkoillut Riska jatkaa samassa työpaikassa.

Sport on tiedottanut, että Riska aloittaa seuran asiakkuus- ja myyntipäällikkönä. Riska opiskeli ahkerasti jo pelaajauransa aikana. Hän on kauppatieteiden sekä kasvatustieteiden maisteri.

– On ainutlaatuista, että meidän on mahdollista täyttää tämä tehtävä Ekin kaltaisella seuraikonilla, joka on paitsi korkeasti koulutettu myös äärimmäisen motivoitunut tuomaan oman osaamisensa organisaation kehittämiseksi.

– Hänen kaksikielinen paikallistuntemuksensa sekä oma alueellinen tunnettuutensa auttavat meitä varmuudella kehittämään yhteistyöverkostoamme ja saavuttamaan strategiaamme asetettuja tavoitteita entistä monipuolisemmin. Läpi keskusteluiden korostui, kuinka Sport on aina ollut Erikille enemmän kuin työpaikka ja tämän arvokkuutta ei voi tarpeeksi korostaa, kun organisaatiossamme on suuri muutos- ja kehitysprojekti käynnissä, toimitusjohtaja Jonne Kemppainen kommentoi seuran tiedotteessa.