Sveitsin joukkue sai toivomansa supervahvistuksen MM-kisojen kynnyksellä. Nashvillen huippupuolustaja Roman Josi tulee matkaan mukaan. Josi nostaa kisoissa pelaavien supertähtien määrää kiistatta jälleen yhdellä. NHL:n parhaaksi puolustajaksikin valittu Josi on ilman muuta yksi kisojen sellaisista pelaajista, jota kannattaa seurata niin puolustustyöskentelyn kuin hyökkäyspelaamisen osalta.

Tähtipuolustajien vertailu tulee olemaan kiehtovaa seurattavaa. Ruotsin joukkueen Erik Karlsson on voittanut NHL:n parhaan pelaajan palkinnon kolmesti, edellisen kerran viime kauden perusteella. Saman maan Victor Hedman on voittanut pytyn kerran, samoin nyt kisoihin tulonsa vahvistanut Josi.

Kun lisätään, että Ruotsin Rasmus Dahlin on haastajien joukossa palkintoon ja USA:n Luke Hughes ehdolla tämän kauden parhaaksi tulokkaaksi, on todellista puolustajien NHL-kermaa paikalla.

Leijonien haastaja NHL-tähdille lienee Mikko Lehtonen, joka on useampiakin kertoja osoittanut arvokisoissa, ettei seura nimen perässä ole välttämättä se ratkaisevin tekijä.