Suomessa sensaatiomaisen valmentajana saanut Olli Jokinen on aloittanut räväkästi myös naapurimaassa Ruotsissa. Ensin Jokinen hankki aimo läjän klikkejä ja huomiota seuralleen paatoksellisella puheenvuorollaan pukukopissa. Tyhmäkin ymmärtää nyt: ei trappia!

Jokisella on vahva vetovoima myös pelaajiin, joiden kanssa hän on työskennellyt. Kolme kautta Jukureissa Jokisen alaisuudessa pelannut Linus Nässén (kuvassa) palaa SHL-kaukaloihin, nimenomaan Jokisen valmennukseen Timrån joukkueeseen. Nässén teki kolmen vuoden sopimuksen ja se sai Timrån urheilujohtaja Kimmo Kapasen iloiseksi.

– Linus siirtyy meille vahvan Suomessa pelatun kauden jälkeen, ja hänellä on hyvä suhde Ollin kanssa yhteiseltä ajalta. Hauska nähdä hänet jälleen SHL:ssä, Kapanen kertoi seuran tiedotteessa.

– Linuksesta saamme puolustajan, jolla on vahvuuksia ympäri kaukaloa ja paljon kokemusta. Linus voi hyvin jatkaa kehittymistään ja ottaa uusia askelia, Kapanen maalaili.

Timrån kausi ei ollut täysosuma. Joukkue putosi puolivälierissä pelistä pois. Olli Jokinen pestattiin kääntämään kurssi ja Nässén on varmasti hyvä palanen palapeliin.

Nähtäväksi jää, keitä muita ”Jokis-magneetti” vetää vielä Timrån paitaan. Todennäköisesti Linus Nässén ei jää ainoaksi pelaajaksi, jolla on historiaa Olli Jokisen kanssa jo aiemmilta vuosilta.