Florida Panthers teki pitkän putken pudotuspelien jatkoerissä voitettujen ottelujen määrässä. New York Rangers katkaisi tämän sarjan voittamalla Floridan jatkoerässä. Muista avuista tunnetumpi Barcley Goodrow teki voittomaalin jatkoerässä kovalla rannelaukauksella.

Rangers meni johtoon ensimmäisessä erässä Vincent Trocheckin maalilla. Floridan suurten maalien mies, Carter Verghaughe tasoitti – toisena syöttäjänä Anton Lundell.

Nämä maalit jäivät varsinaisen peliajan ainoiksi. Jatkoajalle mentiin ja tilastojen mukaan Florida oli suosikki. Rangers pystyi kuitenkin murtamaan.

Ottelun ainoa suomalaispiste kirjattiin Lundellille syötöstä. Aleksander Barkov oli lähellä maalintekoa toisen erän lopussa, mutta hän osui ylärimaan. Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola olivat myös Floridan kokoonpanossa. Sen sijaan Rangersin Kaapo Kakko (kuvassa) sai katsomokomennuksen – Rangers halusi tuoda lisää fysiikkaa kaukaloon ja kovanaama Matt Rempe sai komennuksen kaukaloon Kakon sijaan.

Välieräsarja Floridan ja Rangersin välillä on nyt tilanteessa 1-1. Seuraavaksi pelataan Panthersin kotikaukalossa.