NHL-seura Carolina Hurricanesin kausi päättyi pudotuspelien toiselle kierrokselle New York Rangersin käsittelyssä. Seura on nyt tehnyt merkittävän ratkaisun jatkon kannalta, kertoo NHL-toimittaja Kevin Weekes.

Weekes paljastaa X:ssä, että Carolina Hurricanes on tehnyt “monivuotisen sopimuksen” päävalmentajansa Rod Brind’Amourin kanssa.

Brind’Amourin sopimus oli katkolla. NHL-piireissä puhuttiin, että hän saattaa jättää seuran. Monet asiantuntijat uskoivat, että Brind’Amour vaatii liian kovaa palkkaa. Sopuun on kuitenkin ilmeisesti siis päästy.

Brind’Amour on valmentanut Carolinaa kaudesta 2018–2019 saakka. Joukkue on hänen alaisuudessaan yltänyt tasaisesti pudotuspeleihin. Tie on noussut aina pystyyn viimeistään konferenssifinaaleissa.

Sebastian Aho kuuluu Carolinan tähtipelaajiin. Teuvo Teräväisen sopimus on puolestaan katkolla, ja hänestä on tulossa kesällä rajoittamaton vapaa agentti. Heikosti keväällä pelanneella Jesperi Kotkaniemellä on puolestaan seuran kanssa sopimus, joka kestää vuoteen 2030 saakka.