Tappio Itävallalle antoi Leijonien valmennusjohdolle miettimistä. Analyysin tuloksena Suomen ketjut laitettiin jälleen uusiksi – eivätkä pelkästään ketjut, vaan myös niiden numerointi! Jukka Jalonen nostaa nelosketjun ykkösketjuksi ja muiden numerot kasvavat yhdellä. Lauantaina vastassa on Kanada, joka on luokkaa kovempi kuin Suomen kolme edellistä ottelua, joten tässäkin valossa muutokset ovat perusteltuja.

Leijonien tähtipelaaja Mikael Granlundille (kuvassa) on etsitty oikeastaan koko kisojen ajan hyviä ketjukavereita. Homma ei natsannut Valtteri Puustisen kanssa ja Jere Innalaa kokeiltiin ketjussa pelissä Itävaltaa vastaan. Innala saakin jäädä Granlundin vierelle myös lauantaina, mutta kolmanneksi ketjuun tulee väkivahva Iiro Pakarinen, joten muskelia haetaan aiemmasta nelosketjusta entiseen ykköseen.

Pakarisen paikan nelosketjussa ottaa Pekka Jormakka, joka kutsuttiin katsomon puolelta kehiin. Jormakka täydentää ketjun Hannes Björnisen ja Saku Mäenalasen kanssa. Tai yllätykseksi siis nelosketju onkin nimetty ykkösketjuksi. Valtteri Puustinen istutetaan etsimään kiikaritehojen murtamista Arttu Hyryn ja Juha Jääskän kanssa. Suomen kakkosketju (nyt kolmonen) Ahti OksanenOliver KapanenJesse Puljujärvi pysyy ennallaan.

Puolustajapareja muutettiin myös. Jesper Mattila pelaa Kanadaa vastaan Olli Määtän parina ja Mikko Lehtonen siirtyy Veli-Matti Vittasmäen pariksi. Rasmus Rissanen ja Oliwer Kaski jatkavat, samoin Juuso RiikolaVili Saarijärvi.

Maalissa aloittaa Harri Säteri ja Emil Larmi on luukkuvahtina.

Leijonien ketjut Kanadaa vastaan

Maalilla:
29 Harri Säteri

Varalla:
33 Emil Larmi

1:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 25 Pekka Jormakka
3 Olli Määttä (A) – 62 Jesper Mattila

2:
12 Jere Innala – 64 Mikael Granlund (C) – 81 Iiro Pakarinen
4 Mikko Lehtonen (A) – 38 Veli-Matti Vittasmäki

3:
71 Ahti Oksanen – 27 Oliver Kapanen – 13 Jesse Puljujärvi
2 Rasmus Rissanen – 7 Oliwer Kaski

4:
15 Juha Jääskä – 57 Arttu Hyry – 48 Valtteri Puustinen
50 Juuso Riikola – 18 Vili Saarijärvi