Jääkiekon SM-liigan Kärpät on tiedottanut uusista valmentajasopimuksista. Päävalmentaja Ville Mäntymaan jatko oli tiedossa jo aiemmin.

Maalivahtivalmentaja Ari Hilli sekä fysiikkavalmentajat Jenny Huttula ja Samppa Jaakola jatkavat seurassa. Myös valmentaja Toni Sihvonen on tehnyt jatkosopimuksen. Uutena kasvona mukaan tulee Jussi Silander. Sihvosen sopimus yltää kevääseen 2026. Silanderin sopimus on puolestaan muotoa 1+1 vuotta.

Sihvonen on työskennellyt Kärppien apulvalmentajana jo kaudesta 2010–2011 saakka. Pitkä ura saa siis jatkoa. Silander on työskennellyt neljä edelliskautta Lahden Pelicansin valmennustiimissä.

– Valmennustiimi on nyt kokonainen, kun Jussi Silander liittyy jo aiemmin kevättalvella sopimuksen tehneen Soosi Sihvosen, päävalmentaja Havu Mäntymaan sekä maalivahtivalmentaja Benny Hillin tiimiin. Jussi Silander on uusi tuttavuus Oulussa, mutta jo kokenut konkari valmentajana. Halusimme tuoda Ouluun uutta osaamista ja Jussin myötä saimme erittäin pelaajalähtöisen ammattilaisen tiimiimme.

– Soosi aloittaa jo 15. kautensa Kärppien valmennuksessa ja on valtavan tietotaidon omaavana valmentajana tärkeä palanen pelaamisen suunnittelussa. Mielellään taka-alalla pysyttelevänä koutsina hänen arvonsa jää helposti piiloon, mutta joukkueen ja kollegojen parissa Soosi on erittäin arvostettu osaaja. Mahtavaa lähteä tekemään töitä Soosin, Silun ja muun tiimin kanssa! kommentoi Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski tiedotteessa.