Virallisesti SM-liigaan torstaina noussut Kiekko-Espoo ei juuri odotellut ennen kuin julkaisi tukun uusia pelaajasopimuksia. Osa nimistä on esiintynyt jo aiemmin mediaspekulaatioissa, osa on uusia.

Uusista nimistä mielenkiintoisin on HIFK:ssa suuren yleisön tietoisuuteen tullut Kasper Kotkansalo (kuvassa). Hän tuli ryminällä HIFK:n ryhmään pari kautta sitten ja nousi jopa Leijoniin. Sen jälkeen tuli paha ja pitkäaikainen loukkaantuminen, mutta päättyneellä kaudella hän pelasi loppua kohden varsin suuressa vastuussa.

Kiekko-Espoo hankki myös kokeneen kolmikon, joista osa oli jo seuraan aiemmin yhdistetty. He ovat Matti Järvinen, Tomi Sallinen ja Ville Lajunen. Trio luo hyvän tukiverkoston etenkin Kiekko-Espoon omille nuorille pelaajille, joita tulee espoolaisen perinteen mukaan olevan mukana varmasti useita.

Myös nyt julkaistu nelikkö kuuluu espoolaisen jääkiekon tuotteisiin. Järvinen, Sallinen ja Lajunen ovat pelanneet SM-liigaa Bluesin riveissä. Kotkansalo sen sijaan vietti junnuvuotensa Bluesin joukkueissa kunnes lähti kierrokselle Pohjois-Amerikkaan ja sitä kautta Ässiin ja lopuksi HIFK:n paitaan. Ja nyt siis takaisin Espooseen.