Heikki Liedes siirtyy pelaamaan jääkiekon SM-liigan Kiekko-Espooseen. Tapparassa mestaruuden voittanut Liedes on tehnyt seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen. Jälkimmäiseen vuoteen sisältyy ulkomaanoptio.

– Olen aika lailla ”all-around”-tyylinen pelaaja. Minut voi iskeä tontille kuin tontille, eli monipuolisuus on suuri vahvuuteni. Elän maalien tekemisestä ja se on yksi tärkeä ainesosa menestyvässä joukkueessa, kommentoi Liedes Kiekko-Espoon tiedotteessa.

Urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kehui uutta hankintaansa tiedotteessa.

– Johtava pelaaja. Monipuolinen, työteliäs, hyvin liikkuva ja taitava laatupelaaja, joka kelpaisi varmasti jokaiselle Liiga-joukkueelle. Heikissä tiedämme varsin hyvin mitä saamme. Hän on pelannut keskus- ja laitahyökkääjänä ykkösketjusta nelosketjuun kolmen viimeisen kauden aikana, maa- että seurajoukkueessa.

– Vielä 31-vuotiaanakin tuntuu siltä, että hänen kehittymisensä vain jatkuu ja jatkuu. Kolmen viimeisimmän kauden aikana Heikki on pelannut EHT-maaotteluja ja ampunut yli 20 maalia Liigassa, Playoffit mukaan lukien. Olemme äärimmäisen ylpeitä, että Heikki valitsi juuri Kiekko-Espoon uudeksi kodikseen, kommentoi Hirschovits.

Liedes teki viime kaudella Tapparassa pisteet 18+14=32 pelaamassaan 59 ottelussa.