Anton Lundell (kuvassa) oli yksi näkyvimpiä pelaajia, kun Florida Panthers otti jo toisen finaalivoittonsa Edmontonista. Lundell hoiteli puolustustehtävänsä loistavasti ja bonuksena napsahti kaksi syöttöpistettä Panthersin maaleihin. Ottelu päättyi 4-1 Floridalle kiihkeiden loppuvaiheiden jälkeen.

Edmonton meni ottelussa 1-0 johtoon, mutta Niko Mikkola tasoitti ottelun puolivälissä Lundellin syötöstä. Kolmannessa erässä Evan Rodrigues teki kaksi maalia, joista jälkimmäisen syötti Lundell. Loppunumerot 4-1 syntyivät tyhjiin.

Ottelun jälkeen puhutti Edmontonin Leon Draisaitlin holtiton taklaus Aleksander Barkoviin. Saksalainen osui Barkovia päähän ja suomalaistähden peli loppui siihen. Tilanteesta tuomittiin vain kaksi minuuttia, mutta on varmaa, että Floridan leirissä kapteenin telominen muistetaan.

Eetu Luostarinen joutui polvitaklauksen kohteeksi, mutta hän pystyi jatkamaan peliä. Myös tämä on varmasti laitettu Panthers-leirissä korvan taakse.

Kun karavaani siirtyy Edmontoniin, on odotettavissa todella kiihkeitä hetkiä johtuen toisen ottelun lopusta. Edmontonin on lähes pakko voittaa ja jo toisen ottelun tapahtumat osoittavat, että Oilers on valmis menemään sääntöjen rajamaille homman hoitaakseen.

Barkovin tilanteesta ei herunut mitään lisätietoja ottelun jälkeen. Tosin ei sellaisia edes odotettu, sillä NHL-maailmassa kauden tässä vaiheessa ei juuri terveystietoja ulos heruteta.