Carolina ilmoitti, että joukkueen GM vaihtuu. Don Waddell on eronnut tehtävästään. Sen sijaan epäonnistumisia epäonnistumisten jälkeen valmentajana pestissä odotuksiin ja satsauksiin nähden tuottanut päävalmentaja Rod Brind’Amour sai jatkosopimuksen.

Kuulostaa tutulta. HIFK:n urheilutoimenjohtaja ja toimitusjohtaja lähtivät ainakin tiedotetekstin mukaan itse, mutta epäonnistumisia epäonnistumisten jälkeen valmentajana pestissään odotuksiin ja satsauksiin nähden tuottanut päävalmentaja Ville Peltonen sai jatkosopimuksen.

HIFK on peräti edelläkävijä ajattelutavassa, sillä HIFK:n liikkeet tapahtuivat ennen kuin Carolina kertoi omistaan.

Aika näyttää, ovatko liikkeet oikeita. Waddell kommentoi lähtönsä jälkeen, että ”tämä organisaatio jää vahvoihin käsiin ja hyvään tilanteeseen tulevaisuutta ajatellen”. Kuulostaa tämäkin tutulta, sillä jotakuinkin samanlaista viestiä myös Nordiksen nurkilta kerrottiin.

Carolinan liikkeitä pelaajamarkkinoilla odotellaan. Todennäköisesti ne ovat aktiivisempia kuin HIFK:n, jonka menopuolella on pitkälle toistakymmentä pelaajaa, mutta tulopuolella ei juuri ketään. Paitsi toimiston puolella, jossa ovi on käynyt tiheästi – Oy:n puheenjohtaja vaihtui jokin aika sitten, toimitusjohtaja vaihtui, urheilujohtaja vaihtui, viestintäpäällikkö vaihtui.

Kuka seuraavaksi? Ei ainakaan valmentaja, jolle kuoro lauloi sulosointuisesti sataprosenttista luottamusta tällä viikolla pidetyssä tiedotustilaisuudessa.