Dallas Stars pystyi pitämään Edmontonin tähtikaartin kurissa ja nuhteessa lauantain ja sunnuntain välisen yön välieräottelussa. Dallas voitti Oilersin kotikaukalossaan 3-1 ja tasoitti samalla otteluvoitot tilanteeseen 1-1.

Dallasin Jamie Benn aloitti maalinteon jo ensimmäisen erän alussa Miro Heiskasen syötöstä. Oilers tasoitti heti perään, mutta sitten saatiin odottaa seuraavaa maalia pitkään. Sen teki Dallas ja Mason Marchment kolmannen erän alkupuolella. Esa Lindell teki vielä yhden osuman tyhjään maaliin ja Dallas kuittasi tärkeän voiton ennen karavaanin matkaa Edmontoniin.

Dallasin puolustus oli rautaa ottelussa. Maalissa Jake Oettinger oli jälleen erinomainen ja pakit pitivät Edmontonin pistepörssiä hallitsevat tähdet aisoissa. Leon Draisaitl oli ennen ottelua tehnyt vähintään pisteen 14 ottelua putkeen, mutta nyt putki katkesi. Connor McDavid jäi myös nollille.

Dallasille avausottelun tappio on jo tullut tavaksi eikä joukkueen fanien tarvinnut olla huolissaan. Kone käynnistyy hitaasti, mutta kun se käynnistyy, tulosta tulee.

Dallas joutui pelaamaan edelleen ilman Roope Hintzia, mutta arvioiden mukaan Hintz saatetaan nähdä kaukalossa jo tulevissa otteluissa Edmontonissa.