HIFK:n organisaatiossa luuta lakaisee tehokkaasti. Väkeä poistuu kuka mistäkin syystä, uusimpana lähtijänä toimitusjohtaja Markus Lindström. Viestintäpäällikkö lähti jo aiemmin, muutama muu pitkäaikainen työntekijä jo ennen tätä.

Lindström oli työskennellyt HIFK:ssa jo pitkään, ensin myynnin parissa ja Jukka Valtasen toimitusjohtajakauden jälkeen toimiston nokkamiehenä. Jotain meni pieleen, kun molemminpuolisella sopimuksella Lindströmin työsuhde päätettiin.

Kuten Tobias Salmelaisen vai oliko asia muotoiltu Salmelaisen omaksi ratkaisuksi? Kuka tietää, mutta lähtö tuli joka tapauksessa. Uudeksi urheilujohtajaksi on tulossa Janne Pesonen, asia, jota kiekkopiireissä arvioidaan lähinnä tirskahdellen. Tietysti Ville Peltosen ja Pesonen hyvä ystävyyssuhde on varmasti vaikuttanut asiaan, joten tämä uusi nimitys vain lujittaa Peltosen ikuiselta näyttävää asemaa HIFK:n valmennuksessa.

Pelaajia on lähtenyt toista kymmentä, sisään tullut joukko junioreita, yksi ikääntynyt puolustava sentteri, yksi kesken kautta hyytynyt tshekki, yksi lupaavalta vaikuttava pakki ja yksi lähinnä alaketjuissa uurastava hyökkääjä.

Ei siis ihme, että täydellinen masennus ja turhautuminen on vallannut HIFK-kannattajat. Lähitulevaisuus ei näytä hyvältä.

Kannattiko sittenkään päästää pitkäaikainen puheenjohtaja Timo Everi pois, kun Everin lähdön jälkeen koko seura näyttää olevan sekaisin kuin kaappikello – joka sektorilla.