Jääkiekon SM-liigan hallitseva mestari Tappara on tehnyt kaksi kovan luokan pelaajahankintaa. Puolustajat Aleksi Matinmikko ja Hugo Gallet siirtyvät seuraan.

Matinmikko saapuu Tampereelle Porista. Hän teki Tapparaan kahden vuoden sopimuksen. Leijonien mukaankin noussut Matinmikko teki viime kaudella Ässissä 60 ottelussa tehot 5+18=23.

– Matinmikko on nuori ja lahjakas puolustaja, jonka uran kehityskaari on ollut jatkuvassa nosteessa. Hyvän puolustuspäänosaamisen lisäksi Matinmikko pystyy myös ratkomaan otteluita. Hän oli myös mukana tämän kevään MM-kisojen leirityksessä ja näytti erinomaisia otteita maaotteluissa, kommentoi urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa seuran tiedotteessa.

Gallet taas tulee Tapparaan KalPan riveistä. Isokokoinen puolustaja, joka pelaa Ranskan paidassa MM-kisoissa, teki viime kaudella 59 ottelussa pisteet 4+9=13.

– Gallet on vahva peruspuolustaja, joka tuo meille leveyttä pakistoon. Liiga-kokemusta löytyy usealta vuodelta, joten sarja ja sen vaatimustaso ovat miehelle tuttuja, arvioi Tuomenoksa kommentoi toista tulijaa.