Coloradon Artturi Lehkonen näyttää aina pelaavan sitä paremmin mitä isommat panokset ovat pöydässä. Hän on aloittanut pudotuspelisarjan Winnipegiä vastaan erinomaisen hyvin eikä mitenkään yllättäen. Coloradon mestaruuskaudella Lehkonen nousi isoon ja merkittävään asemaan joukkueen nimekkäämpien tähtien tueksi ja osin ohikin.

Toissa yön ottelussa tilille tuli maali ja maalisyöttö. Ensimmäisessä pelissä saldo oli sama. Lehkonen on koko pudotuspelien pistepörssissä jaetulla sijalla viisi. Kaikin puolin näyttää siltä, ettei tahti ole hyytymässä.

Coloradon valmentaja Jared Bednar on tuonut ihailunsa Lehkosta kohtaan esiin NHL:n verkkosivuilla.

– Lehkonen on kilpailullinen kaveri. Hän on monipuolinen hyökkääjä. Lehkonen pelaa tilanteet oikealla tavalla, vaikka sitä ei aina tilastoissa huomaa, Bednar ylisti.

Colorado voitti ottelun maalein 5–2 ja tasoitti ottelusarjan 1–1:een.

– Lehkonen on todella kilpailullinen kaveri. Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka pelaa tilanteet oikealla tavalla, vaikka sitä ei aina näe pelkistä tilastolukemista. Tässä liigassa on pelaajia, joita ihailen monesta syystä, ja Lehkonen kuuluu heihin. Lehkosen pelistä näkee, että oikeista ratkaisuista seuraa hyviä asioita, Bednar suitsutti NHL:n nettisivuilla.

Coloradon ja Winnipegin välinen pudotuspelisarja on nyt tasatilanteessa 1-1. Seuraavaksi joukkueet kohtaavat Coloradon kotikentällä. Ei olisi todellakaan mikään ihme, jos tulevankin ottelun yhtenä ratkaisunimenä komeilisi Artturi Lehkonen.