Dallas Stars otti tärkeän voiton Edmontonista Oilersin kotikentältä. Samalla Stars otti takaisin kotietunsa, jonka joukkue menetti sarjan avausottelussa. Dallasilla kesti yksi erä herätä Oilersin hallissa, mutta kun herätys tapahtui, ei joukkuetta enää pysäytetty. Ottelu päättyi 5-3 Starsille.

Starsin suomalaispelaajat olivat vahvassa vireessä ottelussa. Roope Hintz (kuvassa) palasi loukkaantumisensa jälkeen kaukaloon ja kirjasi kaksi syöttöpistettä. Miro Heiskanen teki yhden maalin ja Esa Lindell syötti yhden. Muutenkin puolustajat Heiskanen ja Lindell urakoivat isot minuutit ja saivat Edmontonin tähdet hiljaisiksi: esimerkiksi pudotuspelien pistepörssiä johtava Leon Draisaitl jäi jälleen pisteittä.

Aivan kokonaan Dallas ei pystynyt Oilersin tähtikaartia pysäyttämään. Ensimmäisessä erässä Connor McDavid syötti Zach Hymanin tekemän maalin ja hän syötti itse toisen. Toiseen erään lähdettiin 2-0 Oilersin johdossa, mutta sitten lehti kääntyi.

Jason Robertson teki kaksi maalia, kummankin Hintzin syötöistä, ja Wyatt Johnston vei Dallasin 3-2, mutta Oilersin Adam Henrique tasoitti. Kolmannessa erässä Lindell alusti ja Robertson teki kypärätempun täyteen ja lopulta Heiskanen teki ottelun viimeisen osuman tyhjään Oilers-maaliin.

Dallas siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon. Sarjan neljäs ottelu pelataan Edmontonissa.