HIFK laski viimein esiripun ja julkaisi ensi kauden joukkueen sopimuspelaajat ja uudet hankinnat. Yhtään yllätysnimeä ei listalla ollut, sillä kaikesta panttauksesta huolimatta siirroista jokainen oli jo eri medioissa julkaistu. HIFK:n kannattajat olivat loppuun asti jännityksessä siitä, että kai sinne jotain muitakin on tulossa kuin jo julki tulleet nimet – eipä tullut.

Juhani Jasu (kuvassa) lisää taas yhdellä HIFK:n konkariosastoa. Luotettava pelaaja varmasti vahvistaa esimerkiksi aloitusosaamista, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että tuo hankinta olisi kannattanut tehdä kymmenen vuotta sitten.

Petr Kodytek aloitti Ilveksessä kautensa tehokkaasti, mutta todennäköisesti jo hyvissä ajoin HIFK:n kanssa tehdyn sopimuksen myötä katosi harmaaseen massaan. Tshekkipuolustaja Ronald Knot voi jopa osoittautua hyväksi hankinnaksi ansioluettelosta päätellen.

Sen sijaan Daniel Mäkiahon hankinnan perusteet ovat hieman epäselvät: toisen polven ”Mäkkäri” ei mitään ihmeitä esittänyt Jukureissa paitsi yhdessä ottelussa HIFK:ta vastaan. Lisäksi joukkueeseen nostettiin pitkä lista omia junioreita, joista todennäköisesti ei kuulla koskaan mitään, jos entiset merkit pitävät paikkansa.

Yksi nimi uupui. HIFK ei julkaissut uutta urheilutoimenjohtajaa. Hankintoja kommentoi HIFK:n sivuilla Ville Peltonen, jonka asema näyttää olevan koskematon, olivat tulokset miten huonoja tahansa. Tosin HIFK:n hankintalista ja se, ettei isompia liikkeitä ole tehty, viittaa siihen, että kirstun pohja häämöttää.

Tämän hetken perusteella näyttää siltä, että HIFK:n kannattajien ikuisuudelta tuntuva odotus jatkuu ja jatkuu. Stadin kevät tulee olemaan näillä pelimerkeillä hyvin lyhyt ensikin vuonna.