Nashville Predatorsin kausi loppui varhain lauantaiaamuna. Vancouver vei erittäin tasaisen kohtaamisen 1-0 maalilla, joka syntyi vajaat kaksi minuuttia ennen loppua. Tätä ennen maalivahdit Juuse Saros Nashvillen maalilla sekä Arturs Silovs Vancouverin veräjällä olivat torjuneet kaiken.

Vancouverin vierasvoitto tarkoittaa sitä, että joukkue jatkaa, Nashville ei. Tämä taas saattaa näkyä positiivisena asiana pian alkavien MM-kisojen tähtikatraassa. Nashvillen sveitsiläinen tähtipuolustaja Roman Josi saattaa kisoihin tulla. Mediatietojen mukaan Josi olisi alustavasti ilmoittanut olevansa kisoista kiinnostunut, jos lähtö pudotuspeleistä tulee. Josi olisi raskasta tähtiluokkaa, sillä hän on ehdolla jälleen sarjan parhaan puolustajan titteliin.

Ruotsia kiinnostaa varmasti maalitykki Filip Forsberg. Ruotsin tämän hetken vetovoima on niin hyvä, että Forsberg olisi todennäköisesti kiinnostunut liittymään Tre Kronoriin, jos omat detaljit ovat kunnossa. Ruotsille olisi tarjolla vielä hyvä perushyökkääjä Gustav Nyqvist.

Myös Leijonat saattaa päästä osille, sillä Juuse Saros olisi megaluokan vahvistus joukkueelle. Myös Juuso Pärssinen kiinnostanee kohtuullisen vähäisellä NHL-pelaajien määrällä operoivaa Jukka Jalosta. Ja maalinsuulle vaihtoehtona olisi myös Kevin Lankinen.

Yön toisessa ottelussa Las Vegas voitti niukasti Dallasin ja venytti sarjan seitsemänteen peliin. Ottelussa pelanneet suomalaiset urakoivat jälleen isoja minuutteja Miro Heiskasen (kuvassa) johdolla. Huipputasainen ottelusarja ratkeaa Dallasissa ja silloin selviää myös, että jatkaako Las Vegas mestaruutensa puolustamista ja se, jatkuuko Miro Heiskasen, Esa Lindellin ja Roope Hintzin sekä Jani Hakanpään kausi Pohjois-Amerikassa.