Jääkiekon MM-kisoissa Suomi nuolee sunnuntaina haavojaan ja jatkaa valmistautumista yllättäen huipputärkeäksi muodostuneeseen Tanska-otteluun. Suomen kannalta on uusi tilanne, että joukkueen sekä kannattajien täytyy seurata silmä kovana ottelua Norja-Itävalta, sillä tällä pelillä on suuri merkitys ajatellen Leijonien jatkoa. Tämän ottelun jälkeen vasta Leijona-leirissä tiedetään, mitä täytyy kahdesta viimeisestä ottelusta saada, jotta paikka puolivälieriin aukeaisi.

Suuren yleisön mielenkiinto ei ole kuitenkaan tuossa pelissä vaan lohkon myöhäisottelussa Sveitsi-Kanada. Kanada on tuttuun tapaan parantanut peliään koko ajan. Sveitsi on ykköstähtiensä kautta huippuvaarallinen ryhmä, etenkin ylivoimalla. Joukkueen kapellimestarina toimii Roman Josi (kuvassa), tähtipuolustaja, joka johtaa myös MM-kisojen pistepörssiä.

Lohkossa B pelataan ottelut USA-Kazakstan sekä Slovakia-Latvia. USA on luonnollisesti suursuosikki ottelussa. Slovakia voi voitolla lyödä sinetin sille, ettei Latvia tule tällä kertaa pelaamaan mitaleista. Latvia on ollut toistaiseksi kisojen suurimpia pettymyksiä, Slovakia sen sijaan positiivinen yllätys.

Leijonat on seuraavan kerran tulessa maanantaina, kun kello 21.20 Suomen aikaa alkavassa ottelussa vastaan asettuu Tanska.