New York Rangers tasoitti ryöstöt NHL:n välierissä, sillä joukkue voitti Floridan vieraskaukalossa jatkoerän jälkeen. Florida avasi ottelusarjan kukistamalla Rangersin New Yorkissa, joten nyt vierasvoitot ovat tasan 1-1. Välissä Rangers nappasi kotivoiton, joten runkosarjan ykköset johtavat sarjaa 2-1.

Ottelun ensimmäinen erä oli melkoista kiitoa. Ensin Florida meni johtoon Sam Reinhartin ylivoimamaalilla. Sitten Rangersin Alexis Lafreniere tasoitti ja Barclay Goodrow vei Rangersin johtoon. Reinhart teki toisen maalinsa vielä ensimmäiseen erään.

Toisessa erässä New York teki kaksi maalia. Ensin Lafreniere teki toisen maalinsa, sitten Goodrow iski alivoimalla. Kolmannessa erässä Florida laittoi todellisen myllyn päälle. Laukauksia sateli jatkuvasti ja New York oli hätää kärsimässä. Tulosta tuli myös: Aiemmin jo yhen syöttöpisteen kerännyt Aleksander Barkov (kuvassa) kavensi Niko Mikkolan syötöstä ja lopulta Gustav Forsling tasoitti.  Floridan mylly jatkoi painostustaan, mutta voittomaalia ei tullut.

Jatkoerässä Rangers ratkaisi pelin. Hyvin pienessä roolissa Rangersissa pelannut Alexander Wennberg teki jatkoajalla voittomaalin. Tätä osumaa oli rakentamassa myös Kaapo Kakko, joka palasi kokoonpanoon yhden ottelun huilin jälkeen. Osuma oli ruotsalaisen ensimmäinen pudotuspeleissä.

Rangers johtaa nyt voitoin 2-1 ja välieräsarja jatkuu Floridassa.