Florida Panthers ja New York Rangers pelaavat hyvin tasaista välieräsarjaa. Avausottelun vei Panthers selvästi 3-0, mutta kolme seuraavaa ottelua ovat ratkenneet vasta jatkoerien kautta. Rangers vei näistä kaksi, nyt Panthers kolmannen.

Rangers meni Floridan kotijäällä 1-0 johtoon huimaan vireeseen päässeen Vincent Trocheckin maalilla. Maali oli Trocheckille jo pudotuspelien kahdeksas. Sam Bennett tasoitti toisessa erässä ja Carter Verhaeghe teki yhdeksännen pudotuspelimaalinsa ylivoimalla – syöttäjänä Sasha Barkov (kuvassa). Kolmannessa erässä Alexis Lafreniere teki tasoituksen ja 2-2 numeroissa mentiin jatkoerään.

Blake Wheeler otti jatkoerän ensimmäisen minuutin päätteeksi jäähyn ja se kostautui. Ylivoimaa oli pelattu vain 13 sekuntia, kun Sam Reinhart teki ottelun voittomaalin. Syöttäjänä oli jälleen Barkov. Ratkaisuosuman voit katsoa tämän artikkelin alta.

Reinhartin maalilla ottelusarja tasoittui lukemiin 2-2. Viides ottelu pelataan New Yorkissa ja todennäköisesti jälleen tasaisissa merkeissä.